Visszatért a Kaiserslautern kezdőcsapatába Stieber Zoltán, aki egy gólpasszal is jelentkezett (indítása után Gaus húzott szépen befelé balról, majd kilőtte a jobb alsót a 68. percben), de a pontszerzéshez végül nem volt elég a gól, csapata 3-1-es vereséget szenvedett az Union Berlin otthonában. A középpályás végig a pályán volt.


 

A Radoki János vezette Greuther Fürth 1-0-ra kikapott a Bochum otthonában, ez volt a 6. helyen álló gárda zsinórban második veresége, pedig február eleje óta csak egyszer, a múlt héten kaptak ki a Bundesliga 2-ben. Megyeri Balázs védte ezúttal is a vendégek kapuját, Pintér Ádámot viszont most a cserék közé sem nevezte magyar edzője. A magyar hálóőrt egyik védője egy pocsék hazaadással lepte meg, majd a hazaiak kijátszották a gólvonalról kimozduló kapust.

Simon Krisztián még mindig sérüléséből lábadozik, így egyelőre nem került be az 1860 München keretébe a Sandhausen elleni hazai bajnokin (1-1).

Ugyancsak kimaradt a vasárnapi meccskeretből a Würzburg magyar középpályása, Nagy Dániel, csapata 1-0-ra kikapott a hamburgi St. Paulitól.

 

BUNDESLIGA 2, 29. FORDULÓ:

Union Berlin – Kaiserslautern 3-1

Bochum – Greuther Fürth 1-0

St. Pauli – Würzburg 1-0

1860 München – Sandhausen 1-1