Idegenben lőtt góllal esett ki a Bajnokok Ligájából a Bayern München női csapata, miután hiába nyert 2-1-re a Chelsea elleni hazai visszavágón, a londoni hölgyek 1-0-s otthoni sikere elég volt ahhoz, hogy az angol gárda jusson a legjobb 16 közé.

A Bayernnél a kiesés miatt a találkozó magyar játékvezetőjét, Kulcsár Katalint – akit tavaly a világ legjobb női bírójának is megválasztottak – is hibáztatták, aki a meccs hajrájában, a 88. percben nem vette észre Millie Brigt kezezését, vagy nem ítélte szándékosnak, így nem kapott büntetőt a hazai csapat. Azt is nehezményezték korábban a Bayernnél, hogy volt egy meg nem adott góljuk is egy szabálytalanság miatt.

A találkozót – amelyet a helyszínen tekintett meg Uli Hoeness klubelnök is –  követően a müncheniek edzője, Thomas Wörle a magyar játékvezető-hölgyet is elővette értékelésében.

Szerintem a Chelsea is csodálkozik, hogy jutott egyáltalán tovább. Ez a Bajnokok Ligája, ezen a szinten ezek a dolgok nevetségesek. Az első meccsen sem kaptunk meg egy gólt, most meg ez a 11-es, ezek az egyértelmű játékvezetői hibák túl soknak bizonyultak már

– füstölgött a tréner.

Mint ismeretes, a Bayernnél pár hónapja egy másik magyar játékvezető nevét is alaposan megjegyezték. Akkor is a Bajnokok Ligájában, igaz, a férfiak között vezethetett egy magyar bíró, nevezetesen Kassai Viktor – “civilben” egyébként egy párt alkotnak Kulcsár Katalinnal – a bajoroknak, de a Real Madrid elleni negyeddöntő-visszavágót követően valóságos közellenség lett a német rekordbajnoknál.

Akkor a bajorok és a futballvilág néhány nevesebb szereplője alaposan kifakadt a mérkőzést követően, egy lesgólt és Vidal piros lapját is számon kérve többek között. Karl-Heinz Rummenige, a Bayern ügyvezetője nemes egyszerűséggel le is csalózta a sípmestert.