A Bayern München vezetőedzője, Carlo Ancelotti egy, a Corriere dello Sportnak adott interjújában még most sem állta meg, hogy ne emlegesse Kassai Viktort az elmúlt szezon kapcsán. Mint ismert, a magyar játékvezető vezette azt a Real Madrid-Bayern München BL-visszavágót, amelyen a németek kiestek.

„Németországban kritizálnak minket, amiért kiestünk a Bajnokok Ligájából.”

Igaz, hogy nem tettünk semmit a nemzetközi porondon, megtette ezt helyettünk Kassai… Mindegy, a bajnokságot és a Szuperkupát azért megnyertük az elmúlt szezonban.

Ancelotti megbukott, ezért “sír”

Ancelottit az okdiario.com spanyol nevű honlap idézte, a lap szerint az edző a magyar játékvezető hibáztatásával takarózik a rosszul sikerült idény miatt. Az oldal azt is megemlíti, hogy Ancelotti korábban mindig úgy jellemezte magát, hogy sosem foglalkozik a bírókkal, ám ennek a mentalitásnak az elmúlt időszakban már nyomát sem látni és állandóan csak “sír”.

A spanyolok szerint az olasz mesternek különösen fáj, hogy az a Real Madrid ejtette ki őket, amelynél bajor korszaka előtt dolgozott, és ahonnan nem túl szépen távozott. Ancelotti pedig Pep Guardiolához hasonlóan megbukott a Bayernnél, és a németek sem fogják sokáig elfogadni, hogy az olasz még mindig Kassait hibáztatja.