A tz online beszámolója szerint a Bayern München francia szélsője, Kingsley Coman december 23-án, reggel 6:55 órakor Münchentől Délkeletre, az A95-ös autópályán München és Starnberg között 80 km/h sebességnél túl nagy gáz adott a nedves aszfalton, elveszítette az uralmát a McLarenje fölött és a jobb oldali korlátnak ütközött.

A rendőrség a portálnak megerősítette, hogy a balesetben személyi sérülés nem történt, valamint hozzátették az autópályán 120 méter hosszú törmelékhalmaz hevert, amely mind a három sávra átnyúlt. Coman autója totálkáros lett.

A tz online információi szerint a helyszínen lévő elsősegélynyújtók azonnal gondoskodtak a Bayern-játékos ellátásáról, majd a segélyhívás után biztosították az autópályát. A 22 éves francia szélsőt mentőautóban megvizsgálták, majd egy taxival orvosi kivizsgálásra vitték Starnbergbe.

A rendőrség a kárt körülbelül 200 ezer euróban (64 millió forintban) állapította meg, azonban ez az összeg a McLaren költségei jóval magasabbak lehetnek. A roncsot elhúzták, így a francia labdarúgóra van bízva, hogy mi legyen vele.