Szombaton délután az Union Berlin a Freiburgot fogadja. Az újonc az alsóház tagja, és a kezdeti lendület olybá tűnik, de fogytán: sorozatban négyszer kaptak ki a piros-fehérek. Ma az egyik meglepetéscsapat érkezik a fővárosba: a vendégek remekelnek, eddig mind a három idegenbeli fellépésükön győztek. Ma nem a kimenetelre fogadunk, hanem a gólokra. Az az érzésünk, hogy mindkét háló megzörren majd – ezért pedig 1.7 körüli pénzt fizetnek a bukik.

Ugyancsak szombaton rendezik az olasz fővárosban a Lazio-Atalanta mérkőzést. Mindkét alakulat élcsapat a Serie A-ban, és a válogatott szünet előtt jó formát mutattak a bajnokságban. A bergamóiakra jellemző, hogy sok találatot szereznek, de a védelmük nem stabil. Ma Zapata, a házi gólkirályuk nem lesz bevethető. Ettől függetlenül simán összejöhet az Olimpicóban három találat, amelynek szorzója 1.6 körül mozog.

Vasárnap este a Milan immár Pioli mesterrel a kispadon fogadja a Leccét. A váltás már nagyon érett a piros-feketéknél, és a tulajdonosok a kéthetes szünetben döntöttek is. Az újonc déliek eddig idegenben aktívabbak, már kétszer is nyertek. Ma viszont nem járnak sikerrel, a rutinos szakember felrázza Piatekéket, akik otthon tartják a pontokat – gólokkal megfűszerezve a tippet már akár 1.8-szoros pénzt is nyerhetünk!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!