Szombaton délután Torinóba látogat a tavalyi év meglepetéscsapata, az Atalanta. A bikák vereséggel rajtoltak, Firenzében maradtak pont, és rúgott gól nélkül. A bergamóiaknak ez lesz az első bajnokijuk a szezonban. Az az érzésünk, hogy a Gasperini-legénység ott folytatja, ahol nyáron abbahagyta, azaz elhozza a pontokat a bordó-fehérektől – 1.7 körüli szorzóért ezt érdemes meghúzni.

A Bundesligában a Mainz a Stuttgartot látja vendégül ugyancsak szombaton. Mindkét alakulat vereséggel nyitott, a házigazda Lipcsében maradt alul, az újonc pedig hiába a remek hajrá, kikapott hazai környezetben a Freiburgtól (2-3). Egyik védelem sem működött jól a nyitófordulóban, és várhatóan ma sem hozzák le a mérkőzést hiba nélkül a hátsó alakzatok. Találatokkal kalkulálunk, mindkét háló megzörren majd – erre 1.55 körül fizetnek az irodák.

Az újonc Spezia is megkezdi a szereplését a Serie A-ban, vendége az első játéknapon otthon remiző Sassuolo lesz. A fekete-fehérek próbáltak erősíteni a nyáron, de félő, hogy vékony lesz a keret a legmagasabb osztályban. A zöld-feketék rengeteget támadtak a Cagliari ellen, de egy ponttal be kellett érniük. Ma viszont Caputoék már nem hibáznak, és nyernek! A V és +1.5 már dupla pénztért fogadható!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!