Meglepően jó formát mutat a Bundesliga abszolút újonca, az Union Berlin. A fővárosiak elszakadtak a veszélyes zónától, legutóbb fontos csatát nyertek Brémában. Ma a BL-re hajtó Leverkusen érkezik a fehér-pirosakhoz. Havertzék a múlt szombaton parádés mérkőzésen győzték le a Dortmundot (4-3). Idegenben eddig szeszélyesen teljesítenek a gyógyszergyáriak, még nem remiztek (6-0-4). A gólváltás simán összejöhet, amelynek szorzója 1.6 körül mozog.

Az Atalanta a kisebb hullámvölgyben lévő Romát fogadja szombaton este. A kék-feketék legutóbb Firenzében nyertek 2-1-re, így elléptek mai riválisuktól, amely hazai környezetben szenvedett 3-2-es vereséget a Bolognától. Mindkét alakulat az előrejátékban erős, viszont a védelmek nem stabilak. Éppen ezért gólváltással, plusz egy további találattal számolunk, amely 1.6 fölött fizet az irodáknál.

Vasárnap délután a Mapei Stadionba a Parma látogat. A Sassuolo jó szériában van, legutóbb Ferrarából hozta el a pontokat, így stabilizálta a helyét a középmezőnyben. A „sonkások” hullámzóan teljesítenek, a Lazio elleni meccsen csak megnehezíteni tudták a fővárosiak dolgát (0-1). Összességében viszont jól összerakta csapatát Roberto D’Aversa, a sárga-kékek idegenben is veszélyesek. Itt is a góloké lehet a főszerep, a zöld-feketék rendre betalálnak, viszont kapnak is. Ha mindkét háló megzörren, úgy 1.6-szoros pénzt kasszírozhatunk!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!