A svéd élvonalban szombaton a rossz formában lévő Mjallby az éllovas Malmöt fogadja. Papíron minden a vendégek mellett szól, ám a listavezetőre a BL-ben fontos meccs vár Helsinkiben – az első ütközetet nyerték a halványkékek 2-1-re hazai környezetben. Ugyanakkor a bajnokságban sem lazíthatnak Tomasson mester fiai, így a V-t javasoljuk megjátszani 1,7 körüli szorzóért.

Vasárnap két remek passzban lévő együttes feszül egymásnak. A Hacken és az Elfsborg is megnyerte az utolsó három bajnokiját, a házigazda ezzel elmozdult a veszélyes zónából, a borasiak pedig a dobogóról várják a folytatást. Leginkább a gólváltásban látunk fantáziát, amely 1,6 szoros pénzt ér az irodáknál.

Maradunk Svédországban: a Kalmar a Djurgardent látja vendégül. A piros-fehérek két vereségen vannak túl, május vége óta nem nyert bajnokit. A vendégek ezzel szemben jól mennek, és ha nyernek, a tabella élére állhatnak. Az elmúlt években ez a párharc ebben a felállásban rendre V-re végződött – ma is ezt várjuk dupla pénzért.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!