Mint ismeretes, Nikolics Nemanja 104 mérkőzés és 56 gól után búcsút mondott az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Chicago Fire csapatának, illetve az Egyesült Államoknak is.

A 31 éves, korábbi magyar, lengyel és MLS-gólkirálynak december végén jár le a szerződése Amerikában, utána pedig szabadon dönthet majd arról, hol folytatja (esetleg fejezi be) pályafutását.

A lengyel Sportowe Fakty c. lap információi szerint felmerült annak a lehetősége is, hogy Nikolics esetleg visszatér a Legia Varsó együtteséhez, amellyel két bajnoki címet és kupagyőzelmet is ünnepelhetett korábban, de a portál úgy tudja, hogy ennek kicsi a realitása. “Nincs rá pénz, kívül esik a pénzügyi lehetőségeiken” – írja a lap a Legia kapcsán, hozzátéve, hogy az USA-ban állítólag évi majd 2 millió dollárt kereső támadó inkább Magyarországra vagy az arab világba igazolhat majd. “Ott sokkal jobban lehet keresni, mint Lengyelországban” – írják.

Nikolics korábban nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy ismét volt klubjánál, Székesfehérváron folytassa majd karrierrjét.