A csakfoci.hu információi szerint két és fél év után ismét elhagyja Amerikát Németh Krisztián. Bár egyes helyeken megjelent, hogy klubja, a Sporting Kansas City elcserélné a magyar válogatott csatár játékjogát, erről nincs szó. Némethnek ugyanis lejár a szerződése MLS-csapatánál, így szabadon rendelkezhet majd arról a játékos, hol folytatja a pályafutását.

Úgy tudjuk, nagy esélye van annak, hogy Németh nem marad az észak-amerikai profi ligában és országot vált a télen. Ezt a támadó is megerősítette honlapunknak.

A szerződésem 2019 decemberéig szól a Kansasnél, a klubnak pedig nincs opciós joga az esetemben. Még nem dőlt el, hogy hol folytatom a pályafutásom, egyelőre feltérképezzük a lehetőségeimet. Annyit elárulhatok, hogy nem az MLS a prioritás, nem elsősorban az amerikai folytatásban gondolkodunk, de persze a futballban bármi megtörténhet – nyilatkozta Németh a csakfoci.hu-nak.

A 30 éves futballista 2018 augusztusában igazolt vissza Kansasbe a New Englandtől, ahhoz a klubhoz, ahol a magyar játékos 2014 és 2016 között már szerepelt, és akkor csapata legeredményesebb játékosaként zárt, kupagyőzelmet ünnepelhetett és övé lett a szezon gólja is.