A tengerszint felett 2680 méterrel fekszik az Estadio Nemesio Díez Riega, ahol a mexikói Toluca fogadta a Sporting Kansas City csapatát. Az első meccs eredménye alapján is magasan érezhette magát az SKC, hiszen többek között a magyar Németh Krisztián vezérletével 3-0-s előnyre tett szert az amerikai klub.

Az otthon gólt és gólpasszt is jegyző Németh a visszavágón is kitett magáért: a vezetést a 8. percben az első meccs másik hőse, a guineai Gerso Fernandes révén szerezte meg a Sporting, de aztán jött a magyar csatár is, aki előbb Morával szemben kiharcolta (a hazaiak játékosát ki is állították), majd a 62. percben remek lövéssel gólra is váltotta 11-esét.

Sőt, egy mesteri gólpassztól sem állt messze légiósunk, ám sarokkal továbbtett labdáját (az alábbi videón 4:35-től) a csapattárs nem tudta a hálóba juttatni a 17. percben. Végül 2-0-ra nyert, így 5-0-s összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé a helyi BL-ben a Kansas, ahol a panamai Independientével találkozik majd.

Ami pedig a többi kansasi magyart illeti: Sallói Dániel a 66. percben lépett pályára, míg Baráth Botond végig a kispadon ült.

A Németh által kiharcolt és belőtt 11-es 7:04-től az összefoglalóban: