A Juvenil A- és B-csapattal is bajnoki címet nyert, a Málaga második csapatával pedig drámai körülmények között csúszott csak le a feljutásról Tajti Mátyás.
A korábban Felcsúton, majd a Barcelonánál pallérozódó utánpótlás-válogatott középpályás számára a következő idény a felnőttek között is meghozhatja talán az áttörést.
„Sziasztok! Vasárnap lejátszottuk utolsó mérkőzésünket az idényben. Az első meccs 2:0-ás veresége után 3 góllal kellett nyernünk összesítésben. Egészen a 93. percig 4:1-re vezettünk, amivel feljebb tudtunk volna lépni. Ekkor egy szerencsétlen öngóllal 4:2 lett a végeredmény, így elúszott a feljutás. A mérkőzést végigjátszottam.
Összességében jó évet zártam, mind a Juvenil A-val mind a B-csapattal bajnoki címet nyertünk. A Juvenillel a Bajnokok Döntőjében is egészen a fináléig jutottunk.
Ebben az évben jól ment a játék, amire a felnőtt csapatnál is felfigyeltek. Ezért velük kezdhetem el a felkészülést a következő szezonra. Bár így rövidre sikerült a nyári szünet, hiszen csak 1 hetet lehetek itthon, ezt egyáltalán nem bánom, nagyon örülök, hogy egy lépéssel közelebb kerülhetek a célomhoz, hogy bemutatkozhassak a spanyol első osztályban.
Kedden már utazom vissza Malagába, mert szerdán kezdődik a felkészülés” – írta a Facebookon a fiatal futballista.