Mint ismeretes, a Holman Dávidot is soraiban tudó Slovan Bratislava még a 93. percig továbbjutásra állt Sporar góljával a montenegrói Sutjeska Niksic otthonában a BL-selejtező első körében, ám az utolsó pillanatokban a hazaiak egyenlíteni tudtak Sofranac révén, így kiharcolták a hosszabbítást.

Mivel a kétszer tizenöt perces ráadásban nem született gól, büntetők következtek, amit a montenegróiak bírták jobban, és 3-2-re nyertek, összesítésben 2-2-vel mentek tovább a következő fordulóba.

A pozsonyiak BL-kudarca nem maradt következmények nélkül, ugyanis a hivatalos honlapjukon közölték: megköszönték a Martin Sevelának az eddigieket. A döntést a klub elnöke, Ivan Kmotirk kommentálta.

Először is szeretnénk bocsánatot kérni minden szurkolónktól a kudarcért. Arra jutottunk, hogy a szavak nem fogják korrigálni a tegnapi (csütörtöki – a szerk.) eseményeket. Nem akarom megbántani az ellenfelünket, de egyszerűen minden tekintetben elfogadhatatlan, hogy már az első körben búcsúztunk. – kezdte Ivan Kmotirk az skslovan.com közleményében. – Ennek meg kellett történnie. Úgy gondoljuk, nem sikerült a csapatot megfelelően felkészíteni, és taktikailag is sokat hibáztunk. Egyszerűen szavak nincsenek a történtekre. A mérkőzés végeredménye nemcsak az edző hibája, hanem a játékosok is ugyanúgy okolhatóak a kiesésért.

A 43 éves tréner utódja a szerb Vladimir Radenkovic lett ideiglenesen, aki eddig segédedzőként segítette a pozsonyiakat.