Alsóházi ütközetet rendeznek a Bundesligában szombaton délután: az Augsburg látogat Berlinbe. Dárdai Pál együttese a kiesés ellen küzd, a magyar tréner érkezése ugyan felrázta a gárdát, de egyelőre nem jönnek az eredmények. A vendégek helyzete kényelemesebb, köszönhetően annak is, hogy legutóbb nyerni tudtak Mainzban. Ma azonban az az érzésünk, hogy a fővárosiak behúzzák a három pontot – dupla pénzért ebben a tippben látunk értéket!

Vasárnap ebédidőben a Genoa látogat a Stadio Olimpicoba. Az AS Roma hétközi sikerével (Fiorentina, 1-2) tapad az élmezőnyhöz. Otthon kegyetlen vendéglátó, elvétve veszít pontot. A kikötővárosiak Ballardini érkezésével elszakadtak a veszélyes pozícióktól, a mai túra után jönnek olyan mérkőzések Pandevéknek, amelyeken bebiztosíthatják végképp a bennmaradást. A Farkasoknak szavazunk bizalmat, a H-ra 1.5 fölött fizetnek az irodák.

Vasárnap este Genoába látogat a Cagliari. A Samp az elmúlt hetekben nem tudott nyerni, szerdán városi derbin remizett, de így is stabil középcsapat. A szárdok az új edzővel kétszer is győztek, így elmozdultak a kiesőzónából. A szigetlakók azonban még nincsenek biztonságban, az az érzésünk, hogy ma a mai kirándulásuk is „pontos” lesz. Az X2 1,6 körül fizet, ez simán benne van a pakliban.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!