Hiába tervezte megajándékozni a bukaresti klub szurkolói a Sepsi OSK, erre mégsem lesz lehetősége a háromszéki klubnak – tudatták sajtóközleményben Facebook-oldalukon.

Az érvényben levő szabályozásnak köszönhetően nem lehetséges az óriáskürtőskalács szétosztása a FCSB szurkolói körében – derült ki a mérkőzést előkészítő technikai gyűlésen. 
Az illetékes hatóságok képviselői jelezték, hogy egy ilyen akció megszervezéséhez többek között tisztiorvosi, élelmiszerbiztonsági engedélyekre, laborvizsgálatokra van szükség, amit a szűk idő miatt nem tud a Sepsi OSK teljesíteni.
„Nagyon sajnáljuk, hogy elmarad, mindössze annyi volt a célunk, hogy megmutassuk, milyen vendégfogadó közösség vagyunk” –mondta el ennek kapcsán Diószegi László, a klub főtámogatója.

A meccsre telt ház előtt kerül majd sor, hiszen elővételben elfogyott az összes jegy, ezt nem sokkal később szinté a sepsiszentgyörgyiek jelentették be.

Nagy várakozás előzi meg a Sepsi OSK- FCSB bajnokit, a háromszéki labdarúgás történetében először fordult elő, hogy már két nappal a kezdő sípszó előtt elfogytak a belépőjegyek! Lévén, hogy a vasárnapi összecsapásra már minden jegy elkelt, a meccs napján már nem nyitnak ki a brassói Tineretului- stadion pénztárai.

A mérkőzés Magyarországon is megnézhető lesz, hiszen az M4 Sport élőben közvetíti majd holnap 20:30-tól.