Ahogyan arról már beszámoltunk, kedd éjszakára felfüggesztették a hatóságok a La Manche csatorna felett lezuhant repülő keresését, amin a személyzeten kívül a múlt hétvégén a Nantes-ból az angol élvonalbeli Cardiffba igazoló Emiliano Sala is utazott – szerdán napkeltekor folytatják a keresést. A mentőakciót vezető John Fitzgerald pesszimistán nyilatkozott, szerinte kevés az esély a túlélésre, valamint az AFP hírügynökség is azt írja, az argentin támadó vélhetően már nincs életben.

Időközben a La Gazzetta Dello Sport átvett egy hanganyagot az argentin Clarintól, amin állítólag Sala a magángépről üzen az egyik barátjának.

Olyan, mintha darabokra akarna esni. Ha másfél óra múlva nem kaptok hírt rólam, küldjetek valakit, hogy keressen meg, mert itt meg nem talál engem senki. De legalább tudjátok.

Kedden este a szurkolók sálakkal és görögtüzekkel a kezükben érkeztek Nantes főterére, ahol Saláért imádkoztak. „Több vagy mint egy játékos” – írta a francia klub, miközben a Nantes Francia Kupa-meccsét a harmadosztályú Entente SSG ellen szerdáról vasárnapra halasztották.