Február közepén a csakfoci.hu elsőként számolt be arról, hogy Aréna 4 néven egy újabb sportcsatorna jelenhet meg Magyarországon. Mint írtuk, információink szerint a Network4 portfóliójában lévő Aréna 4 multiplatform sportszolgáltatást indít. A csatorna tartalma a labdarúgás mellett több népszerű sport (pl. NHL és MotoGP), valamint a periféria sportok felé is nyitni fog.

Ahogy arról a hét elején beszámoltunk, információink szerint a csatorna egyik legjelentősebb tartalma az angol másodosztályú, és a skót élvonalbeli bajnokság lesz, a sportkínálat tovább bővült, hiszen a Liverpool, a Barcelona és a Juventus TV jogait is megszerezték.

Értesüléseinket a csatorna hivatalos közleményben erősítette meg, és kiemelték, az alábbi sportkínálatok szerepelnek náluk: MotoGP, IndyCar, Nitro Games;

valamint a labdajátékok: angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship), skót első osztályú labdarúgó-bajnokság (Scottish Premier League), Liverpool TV, Barca TV, Juventus TV,

NHL, NCAA amerikaifutball-bajnokság, francia kézilabda-bajnokság; valamint a küzdősportok: Bellator, Professional Fighting League, KO TV, WWE pankráció.

A termék tesztüzeme március végén indul.

Az angol második vonalban két magyar válogatott játékos, Nagy Ádám (Bristol City) és Balogh Norbert (Hull City), míg a skót első osztályban Bogdán Ádám (Hibernian) is megtalálható, így tavasztól hétről hétre az ő teljesítményüket is figyelemmel követhetik a labdarúgás szerelmesei.