Továbbra sem csillapodnak a kedélyek Horvátországban a hétvégi kupaelődöntő miatt, miután a Rijeka és a Kleinheisler László fémjelezte Osijek összecsapásán több súlyos hibát is vétett Igor Pajac játékvezető.

Ahogyan azt korábban megírtuk, a magyar válogatott középpályás piros lapja, valamint a Rijeka részére befújt 11-es már vasárnap nagy vitákat generált, azóta pedig már a Horvát Labdarúgó Szövetségnél (HNS) is úgy ítélték meg, hogy a bíró Kleinheisler mindkét sárga lapjánál téves ítéletet hozott, emiatt Pajacot és Fran Jovic videobírót is eltiltották a 2019/2020-as szezon végéig, de az eseteknél ugyancsak főszerepet játszó Ivica Modric asszisztenst is négymeccses kényszerpihenőre küldték.

A horvát Sportske Novostinak sikerült elérnie telefonon Igor Pajacot, aki elmondása szerint éppen Magyarországon tartózkodik, hazánkban próbálja feldolgozni a hatalmas indulatokat kiváltó találkozót.

– Higgyék el, soha nem éreztem magam még ilyen rosszul, nem kívánok hasonlót senki másnak. Nem akartam rosszat tenni senkinek – kezdte Pajac, akivel kapcsolatban a cikk megjegyzi, hogy egyértelműen hallható volt a hangján, hogy megviselték a történtek. – Katasztrófa, nem csak nekem, hanem a családomnak is. Akármikor ránézek az internetre, minden velem van tele, úgy kezelnek, mintha bűnöző lennék, ez a legrosszabb. Még egy rágógumit sem loptam el gyerekként sem. Ez szörnyű, bárhová is fordulok, káosz vesz körül.

“Megalázott minket!”: Nagy a botrány Kleinheisler piros lapja után, az elnök is kiakadt, a bírót eltiltották – videó