A dán Midtjyllan Korcsmár Zsolttal a kezdőcsapatában fogadta az Aarhust a dán élvonal 17. fordulójában. A hazaiak Nissen révén hamar vezetést szereztek, majd Korcsmár fejesgóljával a 18. minutumban második találatukat is megszerezték: a magyar védő egy középre tekert szabadrúgás után fejelt a bal sarokba. A Midtjylland a hajrában is eredményes volt kétszer, így végül 4-0-ra nyert, és továbbra is második, egy ponttal lemaradva a Bröndbytől.

A Midtjylland idén nyáron a Fradival is találkozott, és kiejtette a zöld-fehéreket az EL-ből.

Korcsmár gólja

A lengyel élvonalbeli Termalica Kecskés Ákossal a soraiban látta vendégül a Wisla Krakkót. A vendégek háromszor is vezetést szereztek, de a magyar játékos csapata mindegyik alkalommal felállt a padlóról, és visszahozta magát a mérkőzésbe. Az egyébként jó teljesítményt nyújtó Kecskést is azért hozták le a 74. percben, hogy helyére támadót küldjenek, és mindent egy lapra feltéve rohamozzanak az egyenlítésért. Ez sikerült is, a Termalica a 88. percben egy szöglet után mentette 3-3-ra a találkozót.

A 13. Termalica számára mindenképpen bravúr kategória az élmezőnyben található Wisla elleni pontszerzés.

A Korhut Mihállyal felálló Hapoel Beer-Sheva pedig 2-2-es döntetlent játszott idegenben a Beitar Jeruzsálem ellen. A Beitar a 92. percben, emberhátrányban egyenlített. A magyar védő a 75. percben sárgát kapott.