Korábban beszámoltunk róla, hogy a Vidivel közös megegyezéssel szerződést bontó Stefan Scsepovics a lengyel Jagiellonia csapatához írt alá. Írtunk arról is, hogy a csatár elégedetlen volt azzal, hogy más játékosok több lehetőséget kaptak a posztján, és ezt szóvá is tette Marko Nikolics vezetőedzőnek.

A csatár édesapja, Sladan Scsepovics a lengyel Przegląd Sportowy-nak elmondta, fia miért vált kegyvesztetté Székesfehérváron.

Stefan még otthon sem szeretett volna beszélni erről. Én úgy tudom, hogy volt valami összetűzése egy másik játékossal az edzésen, de ilyen előfordul a futballban.

Sladan emellett hozzátette, fiát még a Real Madrid is megfigyelte, amikor Spanyolországban játszott.

Stefan az Extremadura csapatkapitánya volt. 12 évesen a Real játékosmegfigyelői is szemet vetettek rá. Úgy tűnt, a spanyol állampolgárságot is megkaphatja, de akkor úgy döntöttem, hogy hazatérek Szerbiába a családommal együtt.

A most 29 éves Stefan Scsepovics 20 mérkőzésen 7 gólt, és 3 gólpasszt jegyzett a Vidi színeiben, utoljára augusztus 7-én lépett pályára a Malmö elleni Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésen.

Hivatalos: Megvan a Vidi távozó válogatott csatárának új klubja