Több lengyel honlap is Nagy Dominik furcsa viselkedéséről ír a Legia tartalékcsapatának hétvégi mérkőzése után. A klub második együttese a Tur Bielsk Podlaskival találkozott a negyedosztályban, az összecsapás 1-1-el zárult.

A lengyel sajtó szerint a kezdőként pályára lépett magyar támadó nem játszott kiemelkedően, egy lövése volt, amelyet a kapus fogott. Ezen kívül pedig főként a találkozó utáni történés adott témát az ottani lapoknak.

A Przeglądu Sportowego és a sportowefakty.pl is arról számolt be, hogy Nagy furcsán viselkedett a lefújást követően. A mérkőzés vége után nem pacsizott le társaival és az edzőjével, hanem azonnal az öltözőbe ment. Edzőinek a távozását sem várta meg, tíz perccel később már a stadiont is elhagyta.

Mint ismert, Nagy Dominiket a Legia felnőtt csapatától a tartalékokhoz küldte a szakmai stáb, a múlt héten a klub tulajdonosa hosszabban is beszélt a helyzetéről, többek között elmondva, hogy egyetért az edző döntésével. Nincs azonban mindenki így ezzel, Lengyelországban többek között Mateusz Borek kommentátor is megszólalt az eset kapcsán, és szerinte hiba így bánni a magyar futballistával.

A nagy európai klubok nem csinálnak ilyet, hogy valakit a tartalékokhoz küldenek. Egyébként is, a Legia hosszabb távon biztosan azzal kalkulál, hogy Nagyot eladja valakinek. Ezzel a lépéssel azonban azt üzeni, hogy ennek a fiúnak a karakterével valami baj van

– hangzott Borek véleménye.