A lengyel, de angol nyelven is működő “Football-Polska” számolt be arról, hogy Nagy Dominik távozhat a télen a Legia Varsótól, és Magyarországról, illetve Szlovákiából is keresik a 22 éves magyar válogatott középpályást.

A portál újságírója, Łukasz Kotecki szerint a lengyel klub és a játékosa, illetve képviselője már megegyezett abban, hogy Nagy kölcsönben elhagyja a bajnoki címvédőt, és nem kizárt, hogy hazatér a légiós, de szlovák csapatban is kiköthet az átigazolási időszakban.

Mint arról beszámoltunk, Romeo Jozak, a Legia vezetőedzője szerint is a legjobb megoldás, ha az első keretnél perifériára került magyar játékos ideiglenesen klubot vált, mert a szakember szerint nem megfelelő jelenleg a motivációja.

Nagy itthon a PMFC, a Kozármisleny, majd 2013 és 2016 között a Ferencváros játékosa volt, innen igazolt egy éve, mintegy 1 millió euróért a Legiához. A nyáron felmerült, hogy a Videoton hozza haza komoly összegért a futballistát, illetve a Puskás Akadémia és Bundesliga-csapatok is érdeklődtek iránta, de akkor maradt Varsóban.