Amint arról a csakfoci.hu elsőként beszámolt: Michal Skvarka, a Ferencváros kétszeres szlovák válogatott középpályása a következő idényben a lengyel élvonalbeli Wisla Krakkó együttesében folytatja pályafutását.

Értesüléseinket a krakkói klub hivatalos közleményben erősítette meg, miután a 28 éves játékos kettő plusz egy éves megállapodást írt alá új állomáshelyén.

Michal Skvarka olyan futballista, aki nagyon jól lát a pályán, “nyolcasként” és “tízesként” is képes játszani. A technikája nagyon jó és sok tapasztalattal rendelkezik, ami megegyezik azzal, amit mi kerestünk. Kétéves szerződést kötöttünk vele, de ezt további egy évvel meghosszabbíthatjuk – nyilatkozta Tomasz Pasieczny, a klub sportigazgatója.

Skvarka – aki tavaly ősszel a BL csoportkörére nem lett nevezve – 2019 júniusában igazolt a Fradihoz, ahol két év alatt összesen 26 NB I-es meccsen egy gólt szerzett, és három gólpasszt jegyzett, kétszeres magyar bajnoknak mondhatja magát. Az előző idényben két bajnokin kezdőként, kilencszer csereként kapott lehetőséget az akkori vezetőedzőtől, Szergej Rebrovtól.