Távozik a Legia Warszawától Nagy Dominik, akivel a varsói klub kedden közös megegyezéssel szerződést bontott, így szabadon igazolhatóként kereshet magának új csapatot.

A 25 éves, 10-szeres magyar válogatott középpályás még 2017 januárjában igazolt a varsóiakhoz, ahol az akkori vezetőedző, Jacek Mageira egyik fontos játékosa volt. A 2016/17-es kiírás tavaszi idényében 12 mérkőzésen négy gólt szerzett, hozzásegítve csapatát az újabb bajnoki címhez.

A klub közleménye nem részletezi a szakítás okait, ugyanakkor megköszönték Nagynak a klubért tett erőfeszítéseit. Lengyel sajtóhírek szerint azért bontották fel nagy szerződését, mert

Aleksandar Vukovic vezetőedző nem talált neki helyet a csapatban, és a varsói szakmai stáb már nem számolt vele a folytatásban.

Nagy háromszoros lengyel bajnoknak és egyszeres kupagyőztesnek mondhatja magát, három és fél év alatt összesen 84 tétmérkőzésen játszott, 13 gólt rúgott és 10 gólpasszt jegyzett a Legia színeiben. Az előző szezon második felét a görög Panathinaikosznál töltötte kölcsönben, utóbbi állomáshelyén 11 meccsen egy gólt szerzett és két gólpasszt fűződik a nevéhez. Visszatérése után – vádlisérüléséből felépülve – a tartalékokkal készült a lengyeleknél.

Korábban a Ferencvárosban is megforduló magyar játékos most felbontott kontraktusa 2021 nyaráig volt érvényes a varsóiaknál.

FRISSÍTÉS: Hetekkel ezelőtt a görög lapok arról írtak, hogy a korábban a Panathinaikosznál kölcsönben játszó Nagy Dominik ismét célpont a görög együttesnél, honlapunk azonban ezzel szemben úgy értesült, hogy a spanyol vezetőedző, Dani Poyatos jelenleg nem akar új játékost igazolni, így nincs tervben a magyar válogatott szélső megszerzése sem.