Ahogy arról beszámoltunk, gyorsan véget ért Suljic Asmir pályafutása Lengyelországban: a Videotont elhagyó szélső megérkezett új csapatához, a Wisla Krakkóhoz, de szinte rögtön szerződést is bontott  a klubbal.

Mint kiderült, a bosnyák és magyar állampolgársággal is rendelkező futballista nem csak amiatt szakított máris a lengyelekkel, mert az őt Krakkóba csábító Joan Carrillo már nem ült a kispadon, de anyagi okai is voltak a szerződésbontásig vezető konfliktusnak.

A 2×45.info lengyelországi portál beszámolója szerint Suljic a még télen kötött megállapodás szerint 75 ezer zloty-t (átszámolva 5,6 millió forintot) keresett volna a Wislánál havonta, a bónuszokkal együtt, ám mint kiderült, erre a kontaktusra mégsem áll készen a krakkói klubkassza.

A lengyelek a cikk szerint igyekeztek is gyorsan elejét venni annak, hogy Suljic beilleszkedjen, és olyan húzásokkal vették el többek között a kedvét a maradástól, mint hogy a többi játékossal ellentétben nem kapott új szerelést az edzésekre, hanem egy régebbi garnitúrát kellett használnia.

A szélső oda is állt nem sokkal később a vezetők elé, hogy bejelentse távozási szándékát – a Wisla ebbe még úgy is boldogan belement a cikk szerint, hogy Suljic két havi fizetését a nyár végéig át kell utalnia.

Annyi tűnik még biztosnak egyébként Suljic krakkói távozása mellett, hogy a támadó középpályás biztosan nem marad a lengyel bajnokságban, mivel a Wislával kötött megállapodása értelmében ebben az átigazolási időszakban másik csapathoz nem írhat alá az Ekstraklasában.