Mint ismeretes, zsinórban második hazai meccsén is nyeretlen maradt, így ponthátrányban várja az utolsó két fordulót a Legia Varsó a lengyel bajnokság felsőházi rájátszásában. A varsóiaknál Nagy Dominik a 33. percben csereként lépett pályára, szép góljával ugyan a fővárosiak még talpra tudtak állni a Pogon Szczecin 4. percben esett vezető gólja után, de a győztes találatot nem tudták végül bevinni.

A találkozó után a legia.net szurkolói oldal is értékelte a játékosok teljesítményét. Magyar szempontból külön öröm, hogy a legjobb, 7-es osztályzatot Nagy Dominik kapta, akit a következő dicsérettel láttak el.

Az egyetlen légiós, aki vasárnap akart és a kispadról beszállva kezdte a mérkőzést. Az egyik legjobb játékos volt a lengyel bajnoknál. Látványos gólt rúgott, jól cselezett, valamint jól védekezett. Az egyetlen játékos, aki átlag feletti értékelést kap. Kár, hogy a csapattársai nem követték a példáját – olvasható a 24 éves magyar szélsőről írt jellemzés.

Nagy a szezonban eddig 28 tétmeccsen játszott a bajnokságban, öt gólt szerzett és nyolc gólpasszt jegyzett. A zsinórban hatodik meccsét megnyerő Piast Gliwice egy ponttal (68-67) előzi meg a Legiát a tabellát, de a jelenleg harmadik Lechia Gdańsk (64) is beleszólhat még az aranycsatába.