Boldogtalanság Franciaországban

Múlt hét péntekhez hasonlóan ezúttal is a Le Havre kezdőjében kapott helyet a magyar válogatott jobbhátvédje, Bese Barnabás. A Chateauroux elleni találkozó első góljára 12 percet kellett várni, Alhadhur volt eredményes Nyamsi passzából. A folytatásban kétgóllal mentek a hazaiak, Tounkara vette be a vendégek kapuját. A hátralévő szűk húsz percben megfogyatkoztak a hazaiak, miután Sangante piros lapot kapott. Az emberelőnyt kihasználva Beséék szépíteni tudtak, s a lefújásig nem is változott a végeredmény, amely 2-1-es Chateauroux sikerrel ért véget.

A Nancyt erősítő Lang Ádám is végig a pályán volt a védelemben. A magyar játékosnak túl sok öröme nem volt a meccsen, hiszen klubja már a 39. percben hátrányba került Iglesias góljának köszönhetően, ami a 77. percben kétgólosra hízott, miután Ajorque állította be a 2-0-s clermonti győzelmet.

Szoboszlaiék tapadnak a dobogósokra

A 17 éves Szoboszlai Dominik csapata, az FC Liefering hazai pályán győzte le 1-0-ra a forduló előtt utolsó előtti helyen álló FAC Wien-t az osztrák másodosztálynak számító Erste Ligában. Szoboszlai kezdő volt a mérkőzésen, egészen a 85. percig a pályán volt, amikor is az edzője lecserélte. A Lifering a győzelemmel egy pontra megközelítette a második Neustadtot, amely csak 0-0-s döntetlent játszott a Kapfenberg otthonában.