Mint ismert, csütörtökön vált hivatalossá, hogy az angol másodosztályú Bristol Cityben folytatja pályafutását a magyar válogatott Nagy Ádám, aki szombaton máris a kezdőcsapatban kapott lehetőséget a Birmingham elleni idegenbeli bajnokin.

Az 1-1-re végződő összecsapást végigjátszotta a középpályás, aki együttese egyik legjobbja volt: remek labdaszerzésekkel akadályozta meg a hazaiak támadásait, egy eladott labdája sem volt, továbbá az ellenfél kapuja előtt is veszélyesen játszott, két helyzete is akadt. Az összecsapást közvetítő televízió riportere folyamatosan dicsérte Nagy Ádámot, és többször is hangsúlyozta, hogy jó igazolás.

A riporter továbbá kiemelte, hogy a középpályás nagyon energikus, ugyanakkor nyugodt és egyszerűen mindig és mindenhol ott van.

– “A három pont ugyan nem jött össze, de több kiváló egyéni teljesítményt is láttam. Legfőképpen az új igazolásunk, Nagy Ádám produkciója volt lenyűgöző, gyorsan és pontosan játszotta meg a labdákat. Folyamatosan küzdött, egy pillanatra sem állt meg” – nyilatkozta a klubhonlapnak a mérkőzést követően a Bristol City menedzsere, Lee Johnson.

A Német Kupában Sallai Roland is a Freiburg kezdőcsapatában kapott helyet a Magdeburg elleni mérkőzésen, és egészen a 61. percig játszott. A Freiburg végül hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte a harmadosztályú ellenfelét.

Az ukrán élvonal harmadik fordulójában a Sahtar Donecket fogadta a Kádár Tamást is foglalkoztató Dinamo Kijev, amely végül 2-1-es vereséget szenvedett. A magyar védő végig a pályán volt.