Rangadót vívott egymással a New York City és a Chicago Fire az MLS szombat esti mérkőzésén, Nikolicsék győzelemmel visszaszerezhették volna az első helyet. Úgy tűnt, ez sikerülhet is, hiszen a hazaiaktól Herrera a 8. és a 12. percben is sárga lapot kapott, ezért kiállították. A 0-0-s félidő után mégis Villáék szereztek két gólt, az egyiket pont ő a 47. minutumban, a másikat Brilliant három perccel később. Accam révén szépítettek a vendégek, egyenlíteniük azonban már nem sikerült. Nikolics Nemanja végig a pályán volt, de ezúttal nem tudott betalálni, ennek ellenére továbbra is vezeti a góllövőlistát, csapata pedig a második helyen áll.
A második fordulót rendezték a lengyel első osztályban, az első fordulóban veszítő Legia Warszava Nagy Dominikkal a kezdőcsapatában fogadta a Korona Kielcét. Nagyot a 76. percben lecserélték, három perccel később pedig megszerezték a vezetést, végül azonban nem sikerült nyerniük, a vendégek a 85. percben kiegyenlítettek.
Szlovákiában az első fordulóra került sor a Fortuna Ligában, a Marco Rossi vezetette Dunaszerdahely Vida Kristopherrel kezdett a Podbrezova ellen. A 44. percben Pacinda gólja döntött, Vidát az 57. percben lecserélte mestere, a keret másik magyarja, Kocsis Gergő nem állt be.