Az egy hete a Slovan Bratislava elleni rangadón 1-0-s vereséget szenvedő Dunaszerdahely második 2019-es bajnokiján sem tudott pontot szerezni: Peter Hyballa együttese ezúttal a Trnava otthonában lépett pályára és kapott ki 3-1-re. A csallóközi gárda magyar játékosai közül Kalmár Zsolt végig a pályán volt, Csóka Dániel a kispadon ült.

A mérkőzés összefoglalója:

A Slovan Bratislava Holman Dáviddal a kezdőcsapatában győzött 1-0-ra Sered vendégeként, és már 14 ponttal előzi a második helyezett DAC-ot. A magyar középpályás a 71. percig volt a pályán.

Romániában az utolsó pillanatokban, a 93. percben szerzett góllal győzött Lang Ádám együttese, a CFR az Iasi otthonában. A magyar válogatott védő végigjátszotta csapata bajnokiját, amelyet a 17. perctől emberhátrányban játszva nyertek meg a kolozsváriak.

Csereként, a 63. percben lépett pályára a Legia Warszawa – a mérkőzés előtt betegséggel küzdő – középpályása, Nagy Dominik a fővárosi gárda Lech Poznan elleni rangadóján. Ekkor 1-0-ra vezettek a poznaniak, a vége 2-0 lett a javukra.