Bukta Csabával a kezdőcsapatában lépett pályára a Liefering az osztrák másodosztályban a Horn elleni hazai bajnoki mérkőzésén. A magyar légiós negyedóra elteltével máris vezetéshez juttatta együttesét: egy balról érkező labdát lőtt a hálóba (1-0). A 34. percben egyenlítettek a vendégek, Buktát azonban végig nehezen tudták feltartóztatni az ellenfél védői.

A 64. és a 68. percben aztán  ismét betalált a Liefering, a második találatnál Bukta Csaba remek helyzetfelismeréssel átlépte a középre lőtt labdát, így csapattársa ziccerben lőhetett. A 80. minutumban szépítettek a vendégek, majd a hajrában még két hazai kiállítás is következett, a Liefering azonban megőrizte az előnyét, és 3-2-re nyert.

A Lafnitz magyar támadója, Varga Barnabás is pályára lépett az osztrák másodosztályban péntek este. Varga végigjátszotta a meccset, amelyet a vendég Ried egy, a 27. percben született gólnak köszönhetően 1-0-ra nyert meg.

A Svájci Kupában a harmadosztályú Concordia otthonában vendégeskedett a nyártól már három magyar játékost is foglalkoztató Lugano. A mérkőzésen megszerezte első góljait a Honvédtól szerződtetett Holender Filip: a támadó a 21. percben büntetőből, a 77.-ben akcióból talált be, csapata pedig 5-0-ra győzött. Kecskés Ákos a kispadról nézte a fölényes sikert, Vécsei Bálint sérült.