Versenyben a feljutásért Bese Barnabás és csapata

Az elmúlt három bajnokin aratott győzelmek után ma újabb három pontot szerzett Bese Barnabás francia együttese, a Le Havre. A másodosztályban a feljutásért küzdő normandiai gárda egy korai, második perces góllal nyert 1-0-ra a Niort otthonában. A válogatott jobbhátvéd végigjátszotta a találkozót. A Le Havre újabb sikerével ötödik a tabellán egy fordulóval az alapszakasz vége előtt. Amennyiben az utolsó játéknapon legalább ötödik marad, rájátszást játszhat a francia élvonalba kerülésért.

Szoboszlai csereként örülhetett győzelemnek

A 17 esztendős Szoboszlai Dominik a félidőben állt be a Lieferingbe az osztrák másodosztályban, és vele fordított a szünetben még 2-1-es hátrányban lévő együttese. A Liefering végül 3-2-re nyert a Hartberg ellen, a bajnoki táblázaton pedig maradt az ötödik.

Lang és Kádár a padról figyelt

Nem lépett pályára péntek este Lang Ádám, a Nancy középhátvédje és Kádár Tamás, a Dinamo Kijev védője sem. A Nancy idegenben 2-1-re kikapott a Paris FC-től a francia második ligában, míg a kijeviek 1-1-es döntetlenre végeztek hazai környezetben, a Mariupol ellen.