Bogdán Ádám a Liverpool kölcsönjátékosaként egy éven keresztül védett a Hibernian FC-nél, ám miután lejárt a szerződése Jürgen Klopp csapatával, a skót első osztályban érdekelt klubbal sem tudott dűlőre jutni. Mi is beszámoltunk róla, hogy a 32 éves hálóőr ezután a svéd AIK-nál kapott edzéslehetőséget, ám szerződést ők sem kínáltak neki, így visszatért a Hibernian FC-hez, ahol csupán néhány hétre, januárig kötelezte el magát.

– Mindig is bennem volt egy érzés, hogy még vissza fogok térni. Nem tudom, miért. – mesélte a magyar kapus a Daily Recordnak. – Az élet nagy mókamester, én pedig örülök a lehetőségnek. Nyáron nagyon bíztam benne, hogy maradhatok, de végül nem így lett. Most, hat hónappal később aztán mégis itt vagyok.

Voltak olyan lehetőségeim, amelyekbe nem mentem bele, és voltak olyanok is, amelyeknek örültem volna, de nem jöttek össze.

Bogdán a 2019/2020-as idényben tehát nem léphetett eddig pályára, ám a jelek szerint edzésmunkájával meggyőzte a klubvezetést, ugyanis az idény végéig meghosszabbították szerződését. A kapus elmondása szerint sok múlt azon, hogy érvényes szerződés híján is a csapattal tartott az edzőtáborba.

– Mondhattam volna, hogy szó sem lehet róla, hiszen nem volt érvényes szerződésem, de amikor láttam rá esélyt, hogy visszatérhetek, olyan gyorsan akartam csatlakozni a csapathoz, ahogy csak lehetett. Napi két edzésünk volt az edzőtáborban, jót is tett a fizikai állapotomnak és a formámnak, ezért sem akartam később csatlakozni. A csapat tagja akartam lenni, kölcsönös volt a bizalom köztem és a klub között.