Parádés mérkőzést tudhat maga mögött a Slovan Bratislava középpályása, Holman Dávid, aki a Nyitra elleni szlováki bajnokin klasszikus mesterhármast ért el a 39. és az 53. perc között . A magyar válogatott játékost ezt követően a 60. percben lecserélte edzője, a pozsonyiak 5-0-ra nyertek végül. Guzmics Richárd végig a kispadon ült.

A mérkőzés góljai

Kiütéses győzelmet aratott a Kleinheisler László fémjelezte NK Osijek is, amely a Slaven Belupo otthonában nyert 4-0-ra a horvát élvonal 10. körében. A magyar középpályás végigjátszotta az összecsapást.

A Bundesligában 90 perc jutott Szalai Ádámnak, aki nem tudott segíteni a hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedő Mainzon a Wolfsburg ellen. Ugyanebben a pontvadászatban maradt alul Gulácsi Péter és Willi Orbán együttese, az RB Leipzig is, amely otthon a Schalkétól kapott ki 3-1-re – mindkét magyar végig a pályán volt.

Nagy Dominik az első félidőben játszott a Legia Warszawa színeiben a lengyel élvonal 10. fordulójában. A magyar középpályást a szünetben Lewczuk váltotta, a Legia végül 2-1-re kikapott a Lechia Gdansktól.