Hosszabb cikkben elemzi a Celtic-Asztana BL-playoff párharc esélyeit Derek Rae, a neves ESPN ismert szakértője. Rae úgy véli, a skótok az esélyesek, de kulcsfontosságú lenne az első meccsen, hazai pályán előnyt szerezni a rendkívül hosszú, kazah út előtt. Ami számunkra érdekes, hogy az Asztanából Kleinheisler Lászlót tartja a legveszélyesebb futballistának.

– A játékos, akit nagyon kedvelek: Kleinheisler László. Válogatott futballista a Werder Bremenből, nagyon sokszor láttam játszani.

Egy igazán jó box-to-box játékos, aki teljesen bejátssza a középpályát. A pálya jó részein megjátszható, és képes gólokat lőni.

Bár az igaz, hogy Németországban, a Werdernél és a Darmstadtnál sem mutatott túl sokat. Ennek ellenére jó játékos, aki ott volt a magyarokkal a 2016-os Eb-n is. Vörös haja miatt régóta Scholes-nak becézik, és nem is teljesen különbözik a játéka tőle. Ha a Celtic is felkészül az Asztanából, akkor olyan valakit látnak benne, aki komoly károkat tud okozni az ellenfél védelmében – méltatta a magyar futballistát a szakíró.