A szombat esti Nyitra elleni 1-0-s győzelmet követően a DAC szlovák válogatott védője, Lubomír Satka úgy döntött, szórakozni megy a barátaival. Több szlovákiai portál beszámolója szerint a bekk és társasága végül a pozsonyi “The Club” nevű szórakozóhelyen kötött ki – ugyanott, ahol pár héttel ezelőtt hét válogatott futballista, köztük Satka is mulatozott, a tiltás ellenére, ez vezetett végül Ján Kozák szövetségi kapitány lemondásához.

Azt, hogy valóban ezen a helyen szórakozott a DAC védője a Nyitra elleni győzelmet követően, a dunaszerdahelyi klub tulajdonosa, Világi Oszkár ugyan nem erősítette meg, annyit azért elmondott a Šport24 megkeresésére, hogy a játékosai valóban elmentek szórakozni egy pizzériába. Mindezt azzal kommentálta, hogy nem várhatja el tőlük, hogy otthon üljenek – írja az ma7.sk cikkében, amely aztán magát Satkát is idézi.

Együtt volt a csapat, én pedig kaptam egy ütést a fejemre, úgyhogy nem emlékszem a részletekre. Alig tudok beszélni, lelkileg a padlón vagyok – nyilatkozta a támadásról a 22 esztendős válogatott védő, akinek megszerzése nyáron egyébként a Vidinél is felmerült.

A Šport24 értesülései szerint a DAC védőjének csípős megjegyzései után baráti köre összetűzésbe keveredett egy másik baráti társasággal, ami után egy 19 éves férfi a védő megjegyzéseire agresszív módon reagált. Ez még a futballistát is meglepte. Az esetet követően a DAC védőjének eltört az állkapcsa, valamint felrepedt az ajka, és egyéb zúzódásokat is szenvedett. Felépülése várhatóan 5-6 hetet vesz igénybe, így idén már minden bizonnyal nem léphet pályára, nem meglepő módon így már a szlovák válogatottban sem számolnak vele.