ANGLIA:

Manchester United: Zlatan Ibrahimovic előtt minden akadály elhárult, a svéd csatárklasszis az Eb után orvosi vizsgálatra utazhat Manchesterbe. José Mourinho személyesen szeretné meggyőzni az Everton védőjét, Phil Jonest, hogy igazoljon a Vörös Ördögökhöz.
 
Chelsea / Manchester United: Antonio Conte szívesen a londoniakhoz vinné a Vörös Ördögök olasz válogatott védőjét, Matteo Darmiant, akivel José Mourinho nem igazán számolna a következő szezonban.
 
Manchester City: Közel állnak hozzá, hogy megszerezzék a Celta Vigo spanyol válogatott szélsőjét, Nolitót.
 
Liverpool: Megerősítették, hogy a 23 éves középpályás, Joao Teixeira a Portóban folytatja a pályafutását. A labdarúgó ingyen vált klubot.
 
West Ham: A klubvezetők reagáltak azokra a pletykákra, miszerint a Chelsea szívesen látná a francia válogatott játékost, Dimitri Payet-et. A West Hamnél amondók, a játékmesternek “nincs ára”.
 
Leicester City: Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy maradásra bírják Riyad Mahrezt. A játékost egy heti 100 ezer fontot tartalmazó szerződéssel tartaná meg Claudio Ranieri csapata. Ha a labdarúgó mégis a távozás mellett döntene, akkor legalább 30 millió fontot kérnének érte.
 
Everton: A Southampton menedzsere, Ronald Koeman lett a klub új edzője. A tréner 3 évre kötelezte el magát.
 

SPANYOLORSZÁG:

Real Madrid: A fővárosiak csak abban az esetben hajlandóak tárgyalni a Juventusszal a francia klasszis, Paul Pogba átigazolásáról, ha a torinóiak elfelejtik a német világbajnok Toni Kroost. A középpályás alapember Zinedine Zidane-nál, így biztosan a csapat tagja marad.
 
Barcelona: Megegyeztek a Lyon védőjével, Samuel Umtitivel, aki szívesen csatlakozna a katalánokhoz. A francia gárda 30 millió eurót akar kapni a labdarúgóért.
 
Atlético Madrid: Diego Simeone szeretné visszacsábítani a csapathoz a Chelsea spanyol csatárát, Diego Costát.
 

OLASZORSZÁG:

Juventus: Nemcsak az Antonio Conte által irányított Chelsea akarja a Manchester United olasz válogatott védőjét, Matteo Darmiant, a torinóiak eltökéltek az irányba, hogy hazahozzák a védőt.
 
Milan: Zlatan Ibrahimovic elmondta, sosem igazolna olyan klubhoz, ahol már korábban játszott, így ki van zárva, hogy visszatérjen a milánóiakhoz.
 
Roma: A Farkasok mindenképpen szeretnék meggyőzni az Arsenalt arról, hogy hosszabbítsák meg a lengyel hálóőr, Wojciech Szczesny kölcsönszerződését.
 
Inter: Portugál lapértesülés szerint a Fenerbache középpályása, Nani a milánóiaknál folytatja a pályafutását.
 

NÉMETORSZÁG:

Schalke: Sajtóértesülések szerint a Manchester City 40 millió fontot ajánlott a német klub támadójáért, Leroy Sane-ért, amelyet a Schalke vezetői elfogadtak. A hivatalos bejelentéssel azonban a felek megvárják az Európa-bajnokság végét.