Szombaton egy holland másodosztályú meccsre találtunk jó kis tippet. A rangadón az Almere a Rodát látja vendégül. A hazaiak otthon még gólt sem kaptak, a 2. helyen állnak, a vendégek a 4. pozícióból várják a folytatást, két egységgel lemaradva aktuális ellenfelüktől. A forma piros-fehérek mellett szól, ugyanakkor a kerkadei alakulat is betalálhat. A G/G+over lehet a jó opció, amely 1.7 felett fizet.

Maradunk Hollandiában, méghozzá a Telstar-FC Oss mérkőzésnél. A házigazda áll jobban a bajnokságban, de hektikusan teljesít. Az Oss a sereghajtó, a hét elején fontos győzelmet könyvelhetett el. A piros-kék brigád a találkozó favoritja, a H mellé érdemes a +2.5-ös is behúzni, amely az irodáknál már 1.8-szoros pénzt ér.

Vasárnap délután a norvég második ligában az Asane és a Stjördals/Blink csap össze. Egyik gárda sincsen jó passzban, ugyanakkor mindketten jó eséllyel pályáznak még valamelyik play off-pozícióra. Erősségük a támadójáték, így ma is a gólokra megyünk rá. Mindkét háló megzörren majd jó eséllyel, és várunk egy harmadik találatot is – ez így már 1.6 körüli szorzót jelent.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!