Szombaton este a Genoa látogat Szardínia szigetére. Mindkét alakulat meghosszabbította élvonalbeli tagságát – ez a hazaiak esetében jelentett nagyobb bravúrt, de Semplici érkezése jót tett a társulatnak. Ma mindenféle tét nélkül focizhatnak egy jót az alakulatok, és az az érzésünk, hogy a szárdok (Cagliari) szépen búcsúznak. A hazaiakra most 2 fölött fizetnek, egy próbát megér e történet!

Vasárnap este a kupadöntőt elbukó Atalanta a Milant látja vendégül. A csalódott hazaiak nagyot mentek tavasszal, biztos a BL-indulásuk, a 2. helyről várták az utolsó játéknapot. A Milan letutizhatta volt az elitligában való szereplését a múlt héten, de nem bírt a Cagliarival (0-0). Ma azt gondoljuk, hogy a találatokra érdemes fogadni: a G/G+over 1,6 körül mozog, ez jó választás lehet.

A Sassuolo ismét remekül teljesített, motivált lesz a házigazda, nem úgy a Lazio, amely már biztos EL-tésztvevő. A vendégek teljesítményén az „érdektelenség” már több mérkőzés óta látszik, éppen ezért 1.9-ért a hazaiaknak szavazunk bizalmat!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!