Edzőt váltott az elmúlt hetek botrányosan rossz eredményei miatt a Torino: Mazzarri helyett Longo mester ül immár a padon a Sampdoria elleni, szombat esti hazai mérkőzésen. A geniaiak sincsenek kirobbanó formában, hétfőn a Napoli nyert náluk 4-2-re. Az új edző felrázhatja a Bikákat, a hazai sikerért 2,1 fölött fizetnek az irodák.

Vasárnap délben a sereghajtó a Sassuolót látja vendégül. A SPAL helyzete egyre kilátástalanabb, legutóbb a Lazio ütötte ki a halványkékeket Rómában (5-1). A zöld-feketék a középmezőnyben tanyáznak, hektikusan teljesítenek, de rendre gólos mérkőzéseket vívnak, legutóbb a Farkasokat intézték el 4-2-re. Ma a találatváltásra érdemes rámenni, amely 1.6-os szorzóért kellően értékes.

A Bundesligában vasárnap kora este igazi rangadót rendeznek: az Allianzba a Lipcse látogat. A bajorok remekelnek 2020-ban, sorra nyerik a meccseket a bajnokságban, Gulácsiék viszont a frankfurti vereség után a Gladbachhal sem bírtak (2-2). Mindkét gárda kupázott a héten. Elnézve a formát, a hazaiak sikerét várjuk, viszont a Red Bull is jó eséllyel is betalál majd. A mindkét csapat szerez gólt hazai győzelemmel kombinálva már 2,2 körüli odds-cal szerepel a fogadóirodáknál.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!