A francefootball.fr beszámolója szerint a Paris Saint-Germain magyar másodedzője, Lőw Zsolt a vasárnapi Lyon elleni (2-1) bajnokin mutatott viselkedése miatt részesült eltiltásban.

Mint ismeretes, a Lyon elleni bajnoki utolsó perceiben a Lyon középpályása, Nabil Fekir piros lapot érően rúgta fel a PSG új szerzeményét, Leandro Paradést, de a játékvezetőtől csak sárgát kapott, a videóbíró pedig nem avatkozott közbe. Könnyen elképzelhető, hogy Lőw ezt tette szóvá a lefújás után, és emiatt bűnhődhet a 39 éves magyar szakember.

A Fegyelmi Bizottság határozatának értelmében Lőwöt két mérkőzésre tiltották el, azonban ebből az egyiket felfüggesztették. Az eltiltás február 12-én, kedden éjfélkor a Manchester United-PSG BL-nyolcaddöntő után lép életbe, és a február 17-i, vasárnapi St. Étienne bajnokin nem lehet ott a pálya szélén Thomas Tuchel mellett.

A határozat szerint Lőw ott lehet a csapattal, csak “a zuhanyzók és a bírói öltözők közelébe nem mehet”. A magyar szakember legközelebb a február 20-án, szerdán esedékes Montpellier elleni találkozón már ott lehet a kispadnál.

A PSG a bajnokságban 23 forduló alatt 56 pontot gyűjtött, és az élen áll a Ligue 1 tabelláján.