A francia bajnokságot utcahosszal vezető, a BL-ből viszont a Manchester United ellen otthon, emlékezetes körülmények között búcsúzó Paris Saint-Germain hamarosan szerződést hosszabbíthat vezetőedzőjével, Thomas Tuchellel. A német szakember és stábjának kontraktusa is lejárt volna az idény végén a fussballtransfers.com cikke szerint, ezt toldja meg egy évvel a francia sztárcsapat.

Lőw Zsolt tavaly nyáron került az RB Leipzig együttesétől a dúsgazdag klubhoz, ahol többek között Neymar, Kylian Mbappé vagy Edinson Cavani edzéseit is vezeti a német-magyar páros. A korábbi magyar válogatott futballistáért szűk egy éve az akkori hírek szerint világrekordot jelentő 1-1,5 millió euró fizetett a PSG, de a Bundesliga-gárda azt is feltételül szabta meg távozásához, hogy a két csapat 2019 nyarán felkészülési mérkőzést kell, hogy vívjon egymással.

Erre a Bild cikke szerint augusztus 3-án kerülhet majd sor Lipcsében – ha az RBL nem nyeri meg a Német Kupát, ekkor ugyanis épp ezen a hétvégén lenne jelenése a hazai Szuperkupán.