A Toulouse elleni győzelemmel kapcsolatban nyilatkozott a France Football hasábjain Olivier Dall’Oglio, a magyar válogatott Lang Ádámot foglalkoztató Dijon vezetőedzője. A szakember arról is szót ejtett, hogy magyar védőjét sérülés miatt kellett lecserélnie, és úgy érzi, a 2-0-s sikerrel szép évet zárhatnak.

– Remek győzelem volt, amely nagyon sokat érhet a későbbiekben. Ezzel a sikerrel pozitív élményekkel zárhatjuk az évet, fontos volt, hogy lezártuk nyolcmeccses nyeretlenségi szériánkat. Az első félidőben voltak problémáink, nagyon nehéz egy ilyen erőteljes, atletikus csapat ellen játszani, amilyen a Toulouse. Félidőben váltanunk kellett, átalakítottuk a játékunkat annak érdekében, hogy eredményesek legyünk, és örömteli, hogy kétszer is betaláltunk röviddel fordulás után, ez hatalmas lélektani előnyt jelentett – kezdte a tréner.

– Lang Ádám sajnálatos sérülése nagyon hamar jött a második félidőben, természetesen megnehezítette a helyzetünket, hiszen a kiválása miatt meg kellett bontanom a hátsó alakzatot. Egyben játékrendszert is változtattunk, és átálltunk 4-4-2-re, és rendkívül elégedett vagyok, amiért a nehézségek ellenére is megtartottuk előnyünket és megnyertük a találkozót – vélekedett a magyar légiós edzője.