Korábban beszámoltunk róla, hogy Lang Ádám kölcsönben klubot válthat, a Dijon válogatott játékosát az izraeli patinás csapat, a Beitar Jeruzsálem szerette volna megszerezni.

Értesülésünk helytállónak bizonyult, a felek valóban egyeztettek a játékosról, és a Dijon be is jelentette honlapján Lang klubváltását.

A Beitar akkor erre közleménnyel válaszolt, miszerint az ügyet még nem lehet lezártnak tekinteni, főleg hogy az orvosi vizsgálat még hátra van. Az izraeliek egyébként kölcsönbe szerezték volna meg Langot, ám végül az üzlet kútba esett.

A Dijon honlapján számol be arról, hogy a védő mégis marad a francia első osztályú együttesnél, mert a végleges megállapodás nem született meg a három fél között. A klubnál elismerik Lang hozzáállását, mint írják, tudják, milyen lehet a lelkiállapota, de jól kezelte az elmúlt napok huzavonáját.

Egy másik francia portál arról ír, a transzfer elmaradásának nincsenek különösebb okai, nem esik szó tehát arról, hogy az orvosi vizsgálat miatt mondott volna le a Beitar Lang megszerzéséről.