A HITC angol oldal azt közölte, hogy a korábban többek között a Ferencvárosban is megforduló Muhamed Besicset, az olasz bajnokságban 10. helyen álló Torino és korábbi klubja, a Bundesligában már kiesést jelentő, 17. helyen álló Hamburg szerződtetné.

A lehetséges átigazolásról konkrétumot nem közöltek, csak annyi bizonyos, hogy a bosnyák játékos országot és klubot vált a téli átigazolási időszakban.

A csakfoci.hu elsőként jelezte, hogy a Besic nagy valószínűséggel távozik az Evertontól. Mellette a Mersey-parti alakulat támadója, Kevin Mirallas és kapusa, Joel Robles is elhagyja a liverpooliakat.

A 25 éves futballista kivételes technikai tudásának köszönhetően hamar a zöld-fehérek kedvence lett.

Besic a 2014-es brazíliai világbajnokságon robbant be a köztudatba, az ott nyújtott teljesítménye számtalan együttes érdeklődését felkeltette. A legkitartóbb kérője az Everton volt, és a csapat akkori menedzsere, Roberto Martínez 5 millió euróért igazolta le a Fraditól.

Besic az idei szezonban két mérkőzésen összesen 44 percet játszott. A bosnyák labdarúgót sérülések sem kerülték el: combsérülés és keresztszalag-szakadás hátráltatta. Anglia előtt a Hamburg tartalék csapatában szerepelt.