A Chievo végre nyert, így elmozdult a vonal alól – de még mindig nincs totális biztonságban. A gárda sorsa a saját kezében van, egy ponttal nagy eséllyel már bennmarad a Serie A-ban, de azért illene győzelemmel búcsúztatniuk a sárga-kékeknek ezt a gyötrelmes szezont. A Benevento már hetekkel ezelőtt kiesett, azóta még felszabadultabban futballoznak a boszorkányok. Ma azonban ez kevés lesz, a veronaiak otthon tartják a pontokat.

Az Udinese a múlt hétvégén végre nyert, így Igor Tudor csapata is tett egy jókora lépést élvonalbeli tagsága meghosszabbítása felé. A friuliaiaknak azért még kellenek pontok, és erre minden esélyük megvan ma, ugyanis a demotivált Bologna érkezik a zebrákhoz. A piros-kékek hetek óta pocsék formát mutatnak, aligha ma támadnak fel. Lasagnéék rákoncentrálnak a meccsre, és behúzzák a három pontot.

A La Ligában a Sevilla az Alavest látja vendégül. A Caparros-érában eddig minden rendben megy az andalúzoknál, a rutinos tréner összekapta a brigádot a szezon végére. A piros-fehérek a furcsa szezont mindenképpen győzelemmel akarják zárni, és azért a Ramon Sanchez Pizjuan-ban nem is ment rosszul Ben Yedderéknek. Abelardo remek munkát végzett a kék-fehéreknél, stabilan benntartotta az Alavest a legmagasabb osztályban. A formájuk is kimondottan biztató, ám ma a sevillai közönség belehajszolja a győzelembe az övéit. A hazai mellett még a +1.5-ös opció is variálható.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!