A csakfoci.hu korábban beszámolt arról, hogy szerda délben az UEFA nyoni székházában kisorsolták a Bajnokok Ligája második selejtezőkör párosításait, ezzel egyidejűleg eldőlt, hogy a Ferencváros a luxemburgi Dudelange vagy a máltai Valletta ellen meccselhet, ha továbbjut a bolgár Ludogorec ellen

Szerda kora délután kisorsolták az Európa Liga 2. selejtezőkörének párosításait is, amelyen a MOL Vidi FC, a DVSC, a Budapest Honvéd, és a DAC volt érdekelt.

A sorsoláson eldőlt: a Debrecen megkaphatja az olasz élvonalbeli AS Roma együttesét a 2. körben, amennyiben túljut az albán Kukësi együttese ellen. A MOL Vidi FC 2. körös ellenfele az izlandi Breidablik és a liechtensteini Vaduz párharc győzteséből kerülhet ki, valamint a Budapest Honvéd továbbjutása esetén az azeri Sabail és a román Craiova összecsapás győztesével játszik.

Az első meccseket július 25-én rendezik, az elsőként kihúzott csapat otthonában, a visszavágókat egy héttel később, azaz augusztus 1-jén játsszák.

“Magyaros találkozó” is lehet

Amennyiben a DAC Dunaszerdahely túljut a lengyel Cracovián, úgy az Ugrai Rolandot és Megyeri Balázst foglalkoztató görög Atromitosz ellen játszik a 2. körben.

BL – és EL-sorsolás: Ellenfelet kaptak az NB I-es csapatok és a DAC – közvetítés