– Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, főleg a második félidőben nyújtott teljesítményükre, amikor gólkényszerben játszottunk – kezdte értékelését a Ferencváros-Espanyol (2-2) Európa Liga-mérkőzés után Szergej Rebrov, a hazaiak vezetőedzője a Sport 1-nek. – Abszolút felvettük a versenyt egy La Ligás ellenféllel szemben, 15 év után itt vagyunk az európai kupaporondon, és még mindig van esélyünk a továbbjutásra.

A vezetőedző elmondta, csak a lefújás után értesült a csoport másik meccsének eredményéről.

– A mérkőzés közben a saját meccsünkre koncentráltunk, a lefújás után az egyik asszisztens mondta, hogy döntetlen lett a Ludogorec találkozója. 

A szakvezető úgy véli, ha Razgradban is úgy játszanak, mint ma, lehet esélyük a győzelemre, ezáltal a továbbjutásra is.

– Ha hasonlóképpen játszunk, mint ma, akkor biztosan nem lehet majd szégyenkeznivalónk. Ma élvezetes meccset játszottunk, én is élveztem a kispadon.

A brazil Isael büntetőt hibázott az Espanyol ellen 1-1-nél, múlt vasárnap pedig a Zalaegerszeg elleni bajnokin hagyott ki egy tizenegyest.

– Valóban, Isael a múltkor is hibázott, de akkor gólt is szerzett mellette – mondta Rebrov. – Meglátjuk, a következő alkalommal ki áll majd oda a büntetőhöz, de szerencsére ma Skavka értékesítette a második tizenegyesünket.

EL: A 96. percben bukta el a győzelmet a Fradi az Espanyol ellen, az utolsó meccs dönt a továbbjutásról – videó