Mint arról a múlt héten beszámoltunk, a Gulácsi Pétert is foglalkoztató RB Leipzig hazai vereséggel, de az idegenbeli 3-1-es sikerének köszönhetően továbbjutott az Európa Ligában az olasz listavezető Napoli ellen. Az olasz győzelemmel véget ért lipcsei visszavágón a második vendéggólt szerző Lorenzo Insigne egy, a lefújásnál lejátszódott és szerinte méltatlan jelenet miatt is csalódott volt, emiatt kemény váddal illette a Leipzig magyar másodedzőjét, Lőw Zsoltot.

A támadó elmondása szerint a korábbi magyar válogatott futballista provokálta, gúnyolta, rákacsintott és csókot is dobott neki. Lőw Zsolt a Digi Sport “Reggeli Start” c. műsorában reagált az olasz csatár által állított dolgokra.

Annyi sületlenség látott erről napvilágot, hogy gondoltam, tisztába teszem ezt a dolgot.

Nyilvánvaló, hogy nem kacsintottam. Mindenki tudja, hogy boldog párkapcsolatban élek és igazából a hölgyeket részesítem előnyben…két lányom is van, úgyhogy maximum nekik szoktam puszikat dobálni, férfiaknak ritkábban. Annyi a valóságtartalma a történteknek, hogy négy perc hosszabbítást jelzett a negyedik játékvezető, de amikor már az ötödik percen is túl voltunk, odamentem hozzá és reklamáltam, számonkérve ennek az okát. Ekkor fújta le pont a bíró a meccset, és Insigne úgy érezte, neki is be kell kapcsolódnia a beszélgetésünkbe. Odajött hozzánk és elég feldúlt állapotban próbálta kifejezni a nemtetszését, hogy miért reklamálok. Erre én lehúztam a kesztyűmet, kezet nyújtottam neki, mosolyogtam, és egy kacsintással próbáltam elvenni a helyzet, a vita élét. De erre nem volt vevő abban az idegállapotban, abban a pillanatban. Én pedig megfordultam és mentem vissza a kispadhoz.

Én edzőként és játékosként is mindig tiszteltem az ellenfeleket, soha ilyen hasonló nem történt a karrieremben, úgyhogy el lehet képzelni, mekkora ennek az egésznek a valóságalapja.

Ki végez legelőrébb a Bundesligában? Nyerj itt!