Csütörtök este 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Slovan Bratislava az angol élvonalbeli Wolverhampton ellen az Európa Liga-csoportkör harmadik fordulójában. A pozsonyiaknál a kezdőcsapatban kapott helyet a magyar válogatott középpályás, Holman Dávid, akinek az 57. percig tartott a mérkőzés, a csere pedig láthatóan megviselte őt, volt is egy szóváltása Ján Kozák trénerrel – írja az ujszo.com.

A magyar játékos kelletlenül ballagott le a pályáról, s már a kispadon ült, amikor Kozák még valamit magyarázott neki. Nehéz volt eldönteni, hogy az „All right”-ot őszintén vagy gúnyosan érti-e a vezetőedző…

„Holmannal majd az öltözőben megbeszélem a történteket, nem fogom ezt a nyilvánosság előtt taglalni. Nem tartotta be a taktikai utasításokat, ezért egy felelősségteljesebb játékost akartam a helyére küldeni” – mondta Kozák.

A Slovan rögtön ezután két gólt is kapott, de a tréner szerint nem ez döntött: „Holmannak ehhez semmi közé. A vendégek első gólja előtt Vernon az ellenfélhez passzolt, aztán pedig összehozott egy buta tizenegyest. Ezen nem változtatott volna, ha Holman a pályán van.”